Aschehoug
9788203345951_StoreSporsmal_8_10_elev

Store spørsmål 8–10. Elev

Produktet er gratis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side.

 • Elevnettsted
 • Religion
 • 8, 9, 10
 • Om produktet

  Elevnettstedet er gratis og inneholder kapittelquizer som forbereder elevene til prøve. I tillegg inneholder elevnettstedet tekstoppgaver, ofte med utgangspunkt i et bilde, skjemaer og oversikter som letter innlæringen, sammendrag laget som en film eller bildehistorie og en fordypningstest i ett viktig emne fra kapitlet.

 • Om læreverket

  Hva er de store spørsmålene i livet? La elevene være med å filosofere over hvilke de er, og fundere over noen av dem. La dem lære hva de store religionene sier om de store spørsmålene og hvordan humanisme, filosofi og etikk belyser dem.

  Store spørsmål er Aschehougs nye læreverk i KRLE-faget, med tydelig fokus på fortellingen som didaktisk verktøy. Sammen med fagstoffet utgjør fortellingene en naturlig helhet og en godt balansert og engasjerende formidling av religioner, livssyn og etikk. Læreverket Store spørsmål gir en grundig innføring i de store verdensreligionene, livssynshumanismen og etikk/filosofi.

  Regelmessig gjennom hele læreverket finner du ordforklaringer i marg, spørsmål og mer utfyllende oppgaver. Det er et sammendrag etter hvert kapittel, og helt foran en liste over aktuelle læringsmål. En rekke skjematiske fremstillinger av fagstoffet er med å sørge for fokus på forskjellige læringsstrategier. 

  Komplett komponentoversikt finner du på aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Du får tilgang til lisensfrie nettsteder ved å klikke på «Bruk». Lisensfrie nettsteder krever ikke innlogging.