Aschehoug
9788203346330_Stages_8_10_laerer

Stages 8–10. Lærer

 • Lærernettsted
 • Engelsk
 • 8, 9, 10
 • 2000 kr ekskl. mva.
 • 671
 • Om produktet

  Lærernettstedet gir tilgang til hele elevnettstedet samt digital utgave av læreboka og digital utgave av lærerveiledningen.

  Den digitale utgaven av læreboka, lærerens digitalbok, er beriket med bl.a. lydfiler til tekstene i læreboka, powerpointpresentasjoner og henvisning til nyttige lenker til bruk i planleggingen og gjennomføringen av undervisningen. Den kan brukes aktivt på lerret eller digital tavle i klasserommet, og på pc og mac.

  Den digitale utgaven av lærerveiledningen er en metodisk veiledning som gir deg didaktiske tips til forarbeid og arbeid med stoffet i klasserommet. Her har du også mulighet til å legge inn notater. I tillegg inneholder den forslag til årsplan, periodeplaner, kapittelprøver, fasit, leker og spill, samt kopioriginaler, egenvurderingsskjemaer, samt transkripsjoner av lyttetekster som du kan skrive ut direkte fra lærerveiledningen.

  Lærernettstedet er et skoleabonnement som kan bruks av alle lærerne ved skolen som underviser i faget. Den tilbys som årsabonnement på Lokus.no.

  Boka er beriket med filmklipp og relevante ressurser.

   Lærebøkene tilbys også som digitale lærebøker og kan kjøpes gjennom www.brettboka.no.

 • Om læreverket

  Tekstene i læreboka har viktige og meningsfulle temaer som inspirerer til samtale og videre arbeid. De er av ulik lengde og vanskegrad og representerer ulike sjangre. De blir fulgt opp av et mangfold av oppgaver som dekker de grunnleggende ferdighetene i tråd med nåværende læreplan. Stor variasjon i oppgavetyper gir gode muligheter, og elevene får møte ulike arbeidsmetoder.

  Grammatikk- og språkoppgavene bidrar til at elevene får en god overgang fra mellomtrinnet til ungdomstrinnet. God skrivekompetanse utvikles gjennom skrivekurs og modelltekster.

  10-trinnsboka har tydelig fokus på avsluttende eksamen. Fem av seks kapitler avsluttes med praktiske skriveoppgaver som forbereder elevene til skriftlig eksamen. Sjette kapittel har avsluttende fokus på muntlig eksamen. Reference Section bak i boka er en oppslagsdel som gir elevene praktiske råd og tips i arbeidet med faget.

  Det foreligger forenklet utgave av læreboka. Dette er en kombinert lære- og arbeidsbok, og er tilrettelagt for elever som trenger ekstra tilrettelegging. I tillegg tilbyr læreverket lærer-cd, lærerveiledning, elevnettsted, lærernettsted og lydbok (lydfiler til eleven).

  Læreboka er også tilrettelagt som brettbok og kan kjøpes gjennom www.brettboka.no.

 • Kom i gang!

  Hvis du som lærer ønsker tilgang til lærernettstedet, kjøpes dette av skolen og varer ett skoleår. Lærernettstedet kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.

  Du får tilgang til det kjøpte lærernettstedet ved å logge deg inn med Feide brukernavn og passord. Hvis du ikke vet om din skole bruker Feide, kan du spørre IT-ansvarlig på skolen din.

  Dersom skolen din ikke bruker Feide, kan du ta kontakt med oss på lokus@aschehoug.no.