Aschehoug
9788203345487_Stages_8_10_elev

Stages 8-10. Elev

Produktet er gratis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side.

 • Elevnettsted
 • Engelsk
 • 8, 9, 10
 • Om produktet

  Elevnettstedet til Stages 8-10 inneholder et utvalg av oppgaver som er tett knyttet opp mot lærebøkene. Her kan elevene trene gloser, grammatikk og leseforståelse. I tillegg får elevene tilgang til et glosetreningsverktøy, et skriveverktøy og en opptaksfunksjon for uttaletrening.

  Elevnettstedet tilbys gratis på Lokus.no uten innlogging.

 • Om læreverket

  Tekstene i læreboka har viktige og meningsfulle temaer som inspirerer til samtale og videre arbeid. De er av ulik lengde og vanskegrad og representerer ulike sjangre. De blir fulgt opp av et mangfold av oppgaver som dekker de grunnleggende ferdighetene i tråd med nåværende læreplan. Stor variasjon i oppgavetyper gir gode muligheter, og elevene får møte ulike arbeidsmetoder.

  Grammatikk- og språkoppgavene bidrar til at elevene får en god overgang fra mellomtrinnet til ungdomstrinnet. God skrivekompetanse utvikles gjennom skrivekurs og modelltekster.

  10-trinnsboka har tydelig fokus på avsluttende eksamen. Fem av seks kapitler avsluttes med praktiske skriveoppgaver som forbereder elevene til skriftlig eksamen. Sjette kapittel har avsluttende fokus på muntlig eksamen. Reference Section bak i boka er en oppslagsdel som gir elevene praktiske råd og tips i arbeidet med faget.

  Det foreligger forenklet utgave av læreboka. Dette er en kombinert lære- og arbeidsbok, og er tilrettelagt for elever som trenger ekstra tilrettelegging. I tillegg tilbyr læreverket lærer-cd, lærerveiledning, elevnettsted, lærernettsted og lydbok (lydfiler til eleven).

  Læreboka er også tilrettelagt som brettbok og kan kjøpes gjennom www.brettboka.no.

 • Kom i gang!

  Du får tilgang til lisensfrie nettsteder ved å klikke på «Bruk». Lisensfrie nettsteder krever ikke innlogging.