Aschehoug
200006_Pageturner8_10_laerer

Pageturner Ungdom 8–10. Lærer

 • Lærernettsted
 • Norsk
 • 8, 9, 10
 • 840 kr ekskl. mva.
 • 235
 • Om produktet

  Pageturner er et fleksibelt lesetreningsprogram på nett. Tester som Sintef har gjennomført, viser at alle som gjennomfører programmet får økt lesehastigheten - uten at det går ut over leseforståelsen. Treningen med Pageturner foregår ved at øynene følger en markør, som beveger seg over skjermen. På den måten trenes øynene til å lese raskere, hjernen får raskere påfyll, konsentrasjonen øker, og etter hvert blir leseflyten bedre.

  Lesetreningsprogrammet Pageturner Ungdom 8-10 for lærere er knyttet til Pageturner Ungdom 8-10 for elever.  Lærerressursen gir læreren mulighet til å følge elevenes progresjon igjennom tester i løpet av kurset i tillegg til å gjennomføre alle 21 leksjonene selv. Lesehastigheten og leseforståelsen blir testet flere ganger i løpet av programmet. Treningsøktene har en varighet på ca. 17 minutter.

  Et abonnement på Pageturner Ungdom 8-10 lærerressurs kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.
  Litteraturen i treningen og lesetestene på bokmål er hentet fra bøkene om Pelle og Proffen av Ingvar Ambjørnsen, boka Jenteloven av Annette Münch og boka Løvetannsang av Hilde Hagerup.
  Litteraturen i treningen og lesetestene på nynorsk er hentet fra Ny melding, Venneringen og På flukt, skrevet av Magnhild Bruheim, samt fra bøkene Englefjes av Ingelin Røssland og Marki Marco av Terje Torkildsen.

 • Om læreverket

  Pageturner finnes i tre varianter. Pageturner Barn 5-7 trinn, Pageturner Ungdom 8-10.trinn og Pageturner videregående. Pageturner er et individuelt treningsprogram som kan gjennomføres av enkeltelever eller hele klasser. Skoler kan kjøpe Pageturner på bokmål og nynorsk. I tillegg kan Pageturner bokmål kjøpes for privatpersoner gjennom Pageturner.no 

 • Kom i gang!

  Hvis du som lærer ønsker tilgang til lærerressursen, kjøpes denne av skolen og varer ett skoleår. Lærerressursen kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris. Lisensen kan brukes i inntil 6 måneder i løpet av et skoleår.

  Du får tilgang til den kjøpte lærerressursen ved å logge deg inn med Feide brukernavn og passord. Hvis du ikke vet om din skole bruker Feide, kan du spørre IT-ansvarlig på skolen din.

  Dersom skolen din ikke bruker Feide, kan du ta kontakt med oss på lokus@aschehoug.no.