Aschehoug
200001_Pageturner8_10_elev

Pageturner Ungdom 8–10. Elev

 • Elevnettsted
 • Norsk
 • 8, 9, 10
 • 396 kr ekskl. mva.
 • 233
 • Om produktet

  Pageturner for elever er et fleksibelt lesetreningsprogram på nett. Tester som Sintef har gjennomført, viser at alle som gjennomfører programmet får økt lesehastigheten - uten at det går ut over leseforståelsen. Treningen med Pageturner foregår ved at øynene følger en markør, som beveger seg over skjermen. På den måten trenes øynene til å lese raskere, hjernen får raskere påfyll, konsentrasjonen øker, og etter hvert blir leseflyten bedre.

  Lesetreningsprogrammet Pageturner består av 21 treningsøkter, på 17 min per dag som gjennomføres på nettet. Tekstene som brukes i treningen, er hentet fra skjønnlitterære bøker tilpasset leserens alder. Lesehastigheten og leseforståelsen blir testet flere ganger i løpet av programmet.

  Litteraturen i treningen og lesetestene på bokmål er hentet fra bøkene om Pelle og Proffen av Ingvar Ambjørnsen, boka Jenteloven av Annette Münch og boka  Løvetannsang av Hilde Hagerup.
  Litteraturen i treningen og lesetestene på nynorsk er hentet fra Ny melding, Venneringen og På flukt, skrevet av Magnhild Bruheim, samt fra bøkene Englefjes av Ingelin Røssland og Marki Marco av Terje Torkildsen.

 • Om læreverket

  Pageturner finnes i tre varianter, Pageturner Barn 5-7, Ungdom 8-10 og Videregående 11-13. Pageturner er et individuelt treningsprogram som kan gjennomføres av enkeltelever eller hele klasser. Skoler kan kjøpe Pageturner på bokmål og nynorsk gjennom Lokus.no.

  Komplett komponentoversikt finner du på www.aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Elevene bruker sin Feide-identitet ved pålogging. Når skolen har kjøpt tilgang til Pageturner, får hver bruker sin personlige treningskalender og resultatside. Lisensen kan brukes i inntil 6 måneder i løpet av et skoleår. Læreren kan følge med på elevenes progresjon.
   
  Ønsker du å kjøpe lisens som privatkunde, går du inn på www.pageturner.no, oppretter brukerprofil og gjennomfører kjøp.