Aschehoug
9788203338014_Lingua_planet_grunnl_norsk_elev

Lingua planet. Grunnleggende norsk

 • Elevnettsted
 • Norsk
 • Studieforberedende, Yrkesfaglig
 • 8, 9, 10, Vg1, Vg2, Vg3, Voksen
 • 208 kr ekskl. mva.
 • 241
 • Om produktet

  Lingua Planet grunnleggende norsk er et komplett læremiddel for minoritetsspråklige elever som følger læreplanen for grunnleggende norsk på ungdomstrinnet og i videregående skole.
  Lingua Planet grunnleggende norsk er nettbasert og har alle ressurser samlet på ett sted. Elevene trenger eget brukernavn og passord for å få tilgang.
  Læremiddelet er delt inn i tre nivåer med en mengde ulike temaer. Hvert tema tar utgangspunkt i en video eller en fotofortelling. I tillegg finnes det grammatikk-, glose- og uttaletrening. Skriftlig arbeid og lydfiler kan lagres i en personlig mappe som elevene deler med læreren.
  Oppgavene er bygget rundt ferdighetene lytte, lese, snakke og skrive. Innenfor hver ferdighet er det tre løp som gir rom for differensiering. I tillegg finnes det fordypningsoppgaver.
  Et eget lærernettsted gir tips til undervisningen, ekstramateriale og nyttige lenker.

 • Om læreverket

  Lingua Planet er et komplett læremiddel som dekker læreplanen for:

  - engelsk for elever på 8. til 10. trinn (egner seg både for ordinær engelskundervisning og engelsk fordypning)
  - fremmedspråkene fransk, spansk og tysk nivå I og II (passer både for ungdomstrinnet og videregående skole)
  - grunnleggende norsk for minoritetsspråklige elever

  Lingua Planet er delt inn i ulike nivåer med et rikt utvalg av temaer. Hvert tema tar utgangspunkt i en video eller en fotofortelling. I tillegg finnes det lydfiler, animasjoner, grammatikk-, glose- og uttaletrening. Skriftlig og muntlig arbeid kan lagres i en personlig mappe som elevene deler med læreren.

  Oppgavene er bygget rundt de fem ferdighetene lytte, lese, snakke, samhandle og skrive. Innenfor hver ferdighet er det tre løp som gir rom for differensiering.

  Et eget lærernettsted gir tips til undervisningen, ekstramateriale og nyttige lenker.

  Komplett komponentoversikt finner du på aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Når skolen har kjøpt tilgang til elevnettstedet, har eleven umiddelbart tilgang via Min Side. Eleven bruker sin Feide-identitet ved pålogging.