Aschehoug
9788203346354_Fabel_8_10_laerer

Fabel 8–10. Lærer

 • Lærernettsted
 • Norsk
 • 8, 9, 10
 • 2080 kr ekskl. mva. (pris for Lærernettsted)
 • 834
 • Om produktet

  Lærernettstedet består av Lærerens digitalbok og Lærerens bok for hvert trinn.

  Lærerens digitalbok er en digital versjon av læreboka til bruk i klasseromsundervisningen på lerret eller interaktiv tavle. Boka er beriket med lydfiler, ekstraoppgaver, samt forslag til startopplegg til hvert kapittel, den digitale versjonen av lærerveiledningen og lenke til den digitale elevressursen. I Lærerens digitalbok kan man blant annet forstørre sidene i læreboka, markere i teksten, gjøre understrekninger, samt legge inn notater.

  Lærerens digitalbok inneholder også den digitale versjonen av lærerveiledningen. Her har man også mulighet til å legge inn notater, samt ulike ressurser som er nyttige i planleggingsarbeidet.

  Én lisens på Fabel 8-10. Lærer kan brukes av alle lærerne ved skolen som underviser i faget.

 • Om læreverket

  Fabel 8-10 legger stor vekt på å gjøre elevene i stand til å jobbe praktisk og aktivt med innholdet. Metodikken i boka sørger for at lese- og skrivestrategier, arbeid med eksempeltekster og vurdering for læring ivaretas gjennom hele undervisningsforløpet.

  Læreverket utvikler elevenes ferdigheter trinn for trinn gjennom teori som legger opp til progresjon fra årstrinn til årstrinn. Gjennomgangen av bokmål og nynorsk skjer parallelt og sjangerinnlæringen forholder seg hele tiden til skriveprosesser og -strategier. Det legges i stor grad til rette for lesing og skriving med fokus på innhold, form og formål. Gjennom mange varierte og kreative oppgaver får elevene utviklet egne ferdigheter i alle deler av norskfaget. 

  Fabel 8-10 har en fyldig, spennende og variert tekstsamling, som elevene vil føle seg hjemme i. I tekstsamlingen legges det opp til en utstrakt bruk av lesestrategier.

  Les mer om verket på aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Hvis du som lærer ønsker tilgang til lærernettstedet, kjøpes dette av skolen og varer ett skoleår. Lærernettstedet kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.

  Du får tilgang til det kjøpte lærernettstedet ved å logge deg inn med Feide brukernavn og passord. Hvis du ikke vet om din skole bruker Feide, kan du spørre IT-ansvarlig på skolen din.

  Dersom skolen din ikke bruker Feide, kan du ta kontakt med oss på lokus@aschehoug.no.