Aschehoug

LÆRERENS DIGITALBOK – EN ENKLERE HVERDAG I KLASSEROMMET

Lærerens digitalbok – er en pdf av læreboka, med brukervennlig verktøy utviklet for å gjøre både planlegging og klasseromsundervisning enklere for læreren.

fredag 14.august 2015 9:42

Lærerens digtialbok

Lærerens digitalbok er en digital versjon av læreboka til bruk i klasseromsundervisningen. Med funksjonalitet som blant annet notatverktøy, markørpenn, tegneverktøy, søk og zoom, er Lærerens digitalbok tidsbesparende redskap i lærerens planleggings- og undervisningshverdag.

Løsningen inneholder også relevant ekstramateriale i utvalgte fag, slik som lydklipp, lenker til artikler og oppgaver, undervisningsfilm fra Twig, samt forstørret versjon av bilder og illustrasjoner. Lærerens digitalbok er tilgjengelig via den digitale lærerressursen. 

For ungdomstrinnet inneholder Lærerens digitalbok også lærerveiledningen i digital versjon, hvor man har mulighet til å legge inn notater.

Samlet fokus i klasserommet

Med Lærerens digitalbok kan du samlet fokus på undervisningen med læreboka på tavle eller lerret. Klasser får mulighet til å jobbe samlet med grunnleggende temaer, som for eksempel lese- og skrivestrategier og teorigjennomgang, på nye måter.

Ett av formålene med denne løsningen er å tilføre klasserommet et godt og viktig verktøy, samtidig som lærerens planleggingsarbeid forenkles med de funksjoner og muligheter som er inkludert i den digitale læreboka. Med Lærerens digitalbok har læreren mye relevant undervisningsmateriell lett tilgjengelig – på ett sted.