Aschehoug
200007_Pageturner5_7_laerer

Pageturner Barn 5–7. Lærer

 • Lærernettsted
 • Norsk
 • 5, 6, 7
 • 840 kr ekskl. mva.
 • 434
 • Om produktet

  Pageturner er et fleksibelt lesetreningsprogram på nett. Tester som Sintef har gjennomført, viser at alle som gjennomfører programmet får økt lesehastigheten - uten at det går ut over leseforståelsen. Treningen med Pageturner foregår ved at øynene følger en markør, som beveger seg over skjermen. På den måten trenes øynene til å lese raskere, hjernen får raskere påfyll, konsentrasjonen øker, og etter hvert blir leseflyten bedre.

  Lesetreningsprogrammet Pageturner Barn 5-7 for lærere er knyttet til Pageturner Barn 5-7 for elever og gir læreren mulighet til å følge elevenes progresjon igjennom tester i løpet av kurset i tillegg til å gjennomføre alle 21 leksjonene selv. Lesehastigheten og leseforståelsen blir testet flere ganger i løpet av programmet. Treningsøktene har en varighet på ca. 11 minutter. Et abonnement på Pageturner Barn 5-7 lærerressurs kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.

  Litteraturen i treningen og lesetestene på bokmål er hentet fra bøkene om Pitbull-Terje av Endre Lund Eriksen, Svein og Rotta-bøkene skrevet av Marit Nicolaisen og fra boka Sydney-mysteriet av Bjørn Sortland.
  Litteraturen i treningen og lesetestene på nynorsk er hentet fra Verdas mest forelska par, Tøddel Blisterplytt og Forteljingar om Jolver skrevet av Rune Belsvik og fra boka Ikkje eit ord av Bente Bratlund Mæland.

 • Om læreverket

  Pageturner finnes i tre varianter. Pageturner Barn 5-7, Ungdom 8-10 og Videregående 11-13. Pageturner er et individuelt treningsprogram som kan gjennomføres av enkeltelever eller hele klasser. Skoler kan kjøpe Pageturner på bokmål og nynorsk.

  Ønsker du Pageturner som privatperson, kan Pageturner det kjøpes for privatpersoner gjennom Pageturner.no 

 • Kom i gang!

  Hvis du som lærer ønsker tilgang til lærerressursen, kjøpes denne av skolen og varer ett skoleår. Lærerressursen kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.

  Du får tilgang til den kjøpte lærerressursen ved å logge deg inn med Feide brukernavn og passord. Hvis du ikke vet om din skole bruker Feide, kan du spørre IT-ansvarlig på skolen din.

  Dersom skolen din ikke bruker Feide, kan du ta kontakt med oss på lokus@aschehoug.no.