Aschehoug
200000_Pageturner5_7_elev

Pageturner Barn 5–7. Elev

 • Elevnettsted
 • Norsk
 • 5, 6, 7
 • 196 kr ekskl. mva.
 • 245
 • Om produktet

  Pageturner for elever er et fleksibelt lesetreningsprogram på nett. Tester som Sintef har gjennomført, viser at alle som gjennomfører programmet får økt lesehastigheten - uten at det går ut over leseforståelsen. Treningen med Pageturner foregår ved at øynene følger en markør, som beveger seg over skjermen. På den måten trenes øynene til å lese raskere, hjernen får raskere påfyll, konsentrasjonen øker, og etter hvert blir leseflyten bedre.

  Lesetreningsprogrammet Pageturner består av 21 treningsøkter, som gjennomføres på nettet. Tekstene som brukes i treningen, er hentet fra skjønnlitterære bøker tilpasset leserens alder. Lesehastigheten og leseforståelsen blir testet flere ganger i løpet av programmet. Treningsøktene har en varighet på ca. 11 minutter.

  Litteraturen i treningen og lesetestene på bokmål er hentet fra bøkene om Pitbull-Terje av Endre Lund Eriksen, Svein og Rotta-bøkene skrevet av Marit Nicolaisen og fra bokaSydney-mysteriet av Bjørn Sortland.
  Litteraturen i treningen og lesetestene på nynorsk er hentet fra Verdas mest forelska par, Tøddel Blisterplytt og Forteljingar om Jolver skrevet av Rune Belsvik og fra boka Ikkje eit ord av Bente Bratlund Mæland.

 • Om læreverket

  Pageturner finnes i tre varianter, Pageturner Barn 5-7, Ungdom 8-10 og Videregående 11-13. Pageturner er et individuelt treningsprogram som kan gjennomføres av enkeltelever eller hele klasser. Skoler kan kjøpe Pageturner på bokmål og nynorsk gjennom Lokus.no. 

  Ønsker du Pageturner som privatperson, kan dette kjøpes på nettstedet Pageturner.no.
  Komplett komponentoversikt finner du på www.aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Elevene bruker sin Feide-identitet ved pålogging. Når skolen har kjøpt tilgang til Pageturner, får hver bruker sin personlige treningskalender og resultatside. Lisensen kan brukes i inntil 6 måneder i løpet av et skoleår. Læreren kan følge med på elevenes progresjon.  

  Ønsker du å kjøpe lisens som privatkunde, går du inn på www.pageturner.no, oppretter brukerprofil og gjennomfører kjøp.