Aschehoug
9788203312557_Midgard5_7_elev

Midgard 5–7. Elev

Produktet er gratis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side.

 • Elevnettsted
 • Samfunnsfag
 • 5, 6, 7
 • Om produktet

  Elevnettstedet aktualiserer lærebokstoffet og trener elevenes ferdigheter innen geografi, samfunnsfag og historie. Integrert i nettstedet finnes det et eget læringsopplegg med universell tilrettelegging, som er et hjelpemiddel for elever med behov for særskilt tilrettelagt undervisning. På elevnettstedet kan elevene spille tidslinjespill, dra på kartverksted, teste sine nettvettkunnskaper eller få spennende oppdrag i samfunnsfag.

 • Om læreverket

  Midgard er et grundig og oversiktlig læreverk i samfunnsfag for 5.-7. trinn. Verket er strukturert rundt en tredelt differensieringsmodell i rødt, gult og blått. Hvert kapittel starter med tydelige læringsmål og en ingress som forbereder elevene på innholdet i kapitlet. Målene blir tatt opp igjen på kapittelets avsluttende side, hvor elevene kan teste kunnskapen sin. Til hvert kapittel er det utarbeidet varierte oppgavesett, der det er lagt vekt på systematisk trening av grunnleggende ferdigheter.

  Med Midgard elevbok, lærerveiledning, tavle, elevnettsted og læringsstilmateriellet Tren tanken, har du en komponentpakke som gir stor valgfrihet, og som gjør mulighetene for tilpasset opplæring enda bedre.

  Les mer om verket på aschehoug.no

 • Kom i gang!

  Elevnettstedet er tilgjengelig på Min Side når eleven har logget seg på. Eleven bruker sin Feide-identitet ved pålogging.