Aschehoug
9788203400964_Norsk_for_YF2_Unibok

Norsk for yrkesfag 2. Unibok

 • Digitalbok
 • Norsk
 • Vg2
 • 191 kr ekskl. mva. (pris for Digitalbok)
 • 709
 • Om produktet

  Norsk for yrkesfag 2 Unibok er en digital utgave av læreboka. Den er interaktiv og har innlest læreboktekst, filmer og oppgaver.

  Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene.

  Norsk for yrkesfag legger stor vekt på å formidle norskfaget til elever på ulike faglige nivåer. "Kapitlet i korttekst" er en kort oppsummering foran hvert kapittel som hjelper elevene i gang. Denne teksten er innlest på arabisk, polsk, somali, urdu, bokmål og nynorsk.

  Tekstsamlingen er stor og variert med et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur. Her finner du både klassiske og nyere tekster. Flere av tekstene er lettleste, og noen tekster er knyttet til ulike yrkesfagmiljøer.

 • Om Unibok

  Unibok er en digital lærebok som kan brukes i alle moderne nettlesere. Unibok tilpasser seg PC, Mac og nettbrett og ulike skjermtyper og krever ingen installasjon.

 • Om læreverket

  Norsk for yrkesfag er et norskverk for Vg1 og Vg2 på alle yrkesfaglige utdanningsprogram. Læreverket består av en kombinert lære- og arbeidsbok, elevnettsted og lærernettsted.

  Bak norskverket står et solid forfatterteam: Mette Haraldsen har mer enn tyve års erfaring som læreverkforfatter. Cecilie Gitmark og Rune Krogh Nøstdal er nye forfattere med lang fartstid som norsklærere. 

  Norsk for yrkesfag går "rett på sak" og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene. Norsk for yrkesfag tilbyr også et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur tilpasset målgruppa. 

  Elevnettstedet er fritt tilgjengelig og krever ikke innlogging. Til hvert kapittel i læreboka er det flere skrivetreningsoppgaver og fagoppgaver som knytter an til kapitlets tema og fokuserer på hovedferdighetene. 

  Lærernettstedet inneholder Lærerens digitalbok som er en digital utgave av læreboka beriket med mye ekstrastoff for læreren. Her finner du for eksempel ulike periodeplaner og en temabasert årsplan. Det tilbys også igangsettere som PowerPoint-presentasjoner og videoer med introduksjoner og oppgaver. I tillegg finnes ressurser for yrkesretting og tverrfaglig samarbeid, og vurderingskjema og oppgaveeksempler knyttet til vurdering for læring.

  Komplett komponentoversikt finner du på aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Du får tilgang til den kjøpte uniboka ved å logge deg inn med Feide. Du finner dine unibøker på Min side - Mine unibøker.