Aschehoug
9788203402685_Global_Vision_elev

Global Visions. Elev

Produktet er gratis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side.

 • Elevnettsted
 • Engelsk
 • Studieforberedende
 • Vg2, Vg3
 • Om produktet

  Elevnettstedet er et supplement til læreboka. Oppgavene er interaktive og tett knyttet opp mot tekstene fra læreboka. Elevnettstedet tilbyr skrivekurs som gjør det enklere å skrive gode tekster, in-dept study om muntlig engelsk og oppdaterte ressurser med lenker til aktuelle nyheter ('This Month'). Elevnettstedet er gratis og krever ingen innlogging.

 • Om læreverket

  Global Visions dekker læreplanen i programfaget internasjonal engelsk Vg2/3. De sju forfatterne bak læreverket representerer et unikt multikulturelt univers av lærere med solid erfaring fra norsk skole, høyere utdanning og internasjonale studie- og arbeidsplasser.

  Fokuset er rettet mot engelsk som verdensspråk utenfor det anglo-amerikanske kjerneområdet. Språk er en viktig del av det kulturelle møtet, og elevene må lære hvordan de kan kommunisere på tvers av kulturer. Elevene vil møte og blir utfordret på mange globale spørsmål som vekker engasjement og skaper debatt internasjonal. Engelskspråklige mediers rolle blir blant annet belyst. Litteratur brukes som redskap for å reflektere over og drøfte kontroversielle temaer.

  De seks kapitlene dekker et stort spenn av temaer og teksttyper. I tillegg byr læreboka på litterære interludium med bidrag fra Francis Duggan (Parody ‘No Racial Prejudice Intended’) og Moshin Hamid (The Reluctant Fundamentalist), skrivekurs som gjør det enklere for elevene å skrive gode tekster, og en referansedel bakerst i boka som tar for seg grammatikk, ord og uttrykk og setningsstrukturer.

  Elevnettstedet tilbyr in-dept study om muntlig engelsk.

 • Kom i gang!

  Du får tilgang til lisensfrie nettsteder ved å klikke på «Bruk». Lisensfrie nettsteder krever ikke innlogging.