Aschehoug
9788203342936_Quest1_Tavle

Quest 1. Tavle

 • Tavle
 • Engelsk
 • 1
 • 1280 kr ekskl. mva.
 • 57
 • Om produktet

  Quest 1 tavle inneholder sider fra elevboka med et rikt utvalg av interaktive oppgaver, tekster, lytteoppgaver, sanger, regler og fortellinger. Tavla aktiviserer elevene og får i gang kommunikasjonen i klasserommet. 

  Undervisningsoppleggene hjelper læreren til å variere undervisningen, og egner seg både i lærerstyrt undervisning og til stasjonsarbeid. Alle oppgavene på tavleressursen er lydlagt. 

  Tavleressursen er intuitiv og enkel i bruk og har tips til læreren på hver side.

  Tavleressursen kan brukes på alle typer tavler og pc-er, og er uavhengig av læreverk. 

 • Om læreverket

  Quest er et lekent og motiverende læreverk som vant gull i sin kategori i BELMA 2014 (Best European Learning Materials Award)! 
  Quest 1-4 består av både bøker og digitale komponenter, med god lydstøtte og vekt på systematisk arbeid med alle de grunnleggende ferdighetene. Systematisk innlæring av ord og begreper fra første trinn gir elevene gode mestringsmuligheter senere både muntlig og skriftlig. Med Quest tilegner elevene seg raskt et vokabular som bidrar til at de kan bruke språket i hverdagen.
  Elevene trenes i bruk av ulike språklæringsstrategier, og vokabulartreningen tar utgangspunkt i lek, humor og gleden ved å lære engelsk. 
  Verket har synlig differensiering gjennom varierte tekster, oppgaver og aktiviteter.
  Quest fremhever vurdering for læring med opplegg for egenvurdering og kartlegging av måloppnåelse til hvert kapittel.

  Les mer om verket på aschehoug.no

 • Kom i gang!

  Hvis du som lærer ønsker tilgang til lærernettstedet, kjøpes dette av skolen og varer ett skoleår. Lærernettstedet kan brukes av alle lærerne ved skolen uten tillegg i pris.

  Du får tilgang til det kjøpte lærernettstedet ved å logge deg inn med Feide brukernavn og passord. Hvis du ikke vet om din skole bruker Feide, kan du spørre IT-ansvarlig på skolen din.

  Dersom skolen din ikke bruker Feide, kan du ta kontakt med oss på lokus@aschehoug.no.