Aschehoug
9788203339509_Matemagisk_1_2_elev

Matemagisk 1–2. Elev

Produktet er gratis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side.

 • Elevnettsted
 • Matematikk
 • 1, 2
 • Om produktet

  Matemagisk elevnettsted har skjult differensiering slik at elevene til enhver tid blir ført til oppgaver tilpasset nivået de er på. Alt eleven gjør på nettstedet blir lagret. Resultatene rapporteres til læreren, som kan følge med på hva eleven svarer rett på, og hvilke feil eleven gjør. 
  Elevnettstedet gir eleven umiddelbart tilbakemeldinger på oppgavene som er løst. Står eleven fast, dukker det opp forklaringer og hjelp underveis. 
  Elevnettstedet for 1. og 2. trinn gir elevene en grundig innføring i matematiske begreper.

 • Om læreverket

  Med Matemagisk 1-4 får elevene et positivt møte med matematikken.

  - Matematiske mysterier, skrevet av Tom Egeland, innleder hvert kapittel. Mysteriene er faglig orientert og oppmuntrer til den gode matematiske samtalen. Mysteriene finner du i Matemagisk lærerens tavleressurs og i lærerveiledningen.
  - Intuitivt å ta i bruk for elever, lærere og foresatte. Både grunnbøker og oppgavebøker har gode og utfyllende eksempler.
  - Unik differensieringsmodell med oppgaver tilpasset alle elever. 
  - Vurdering for læring gjennom før-, underveis- og sluttvurdering. Vi har valgt ut noen oppgaver og merket dem med et nøkkelhull. Nøkkelhulloppgavene hjelper deg raskt med å se om elevene har lært det de skal, og er nyttig å bruke til underveisvurdering. 

  Matemagisk gir en bedre og lettere hverdag for deg som lærer og inneholder alt du trenger:
  - en detaljert lærerveiledning
  - digital tavle 
  - elevnettsted med differensiering og rapporter 
  - digitale vurderingsprøver som er integrert i VOKAL
  - apper til nettbrett (gratis)

  Komplett komponentoversikt finner du på aschehoug.no.

 • Kom i gang!

  Elevnettstedet er tilgjengelig på Min Side når eleven har logget seg på. Eleven bruker sin Feide-identitet ved pålogging.