Aschehoug

Ville det ikke vært fint om alle elevene gledet seg til matematikktimene?

Matematikk er et kreativt fag, som skal skape engasjement og motivasjon i klasserommet. I tillegg er det et utrolig viktig fag. Tenk hvordan framtiden ser ut om vi klarer å skape livslang iver for matematikk? Hva skal egentlig til for å oppnå akkurat det?

onsdag 5.juli 2017 13:41

Elever som flyr

Meningsfull matematikk for alle

Verket vender stadig tilbake til filosofien om at elevene skal forstå matematiske begreper og problemstillinger. Vi vet at dere som jobber i skolen er opptatt av at elevene skal utvikle gode og varierte læringsstrategier.

Vi har bygd opp verket slik at både dere og elevene finner tydelige mål for hvert tema, slik de er definert i læreplanen. Dere finner også mange forskjellige verktøy for å nå målene sammen. Alt fra innholdsrike lærebøker med varierte og differensierte oppgaver til skreddersydde apper og spill.

Sist, men ikke minst, har vi lagt oss i selen for å bringe magi og spenning inn i faget. De aller minste får matematiske mysterier skrevet av Tom Egeland. De litt eldre får tegneserier som setter matematikken inn i en motiverende sammenheng. På denne måten blir matematikktimene noe alle gleder seg til.

Fem gode grunner til å velge Matemagisk

  1. Meningsfull matematikk for alle
  2. Gode oversikter over kompetansemål i tråd med læreplanen
  3. Differensierte oppgaver for tilpasset læring
  4. Komplett digital verktøykasse: tavler, oppgaver, vurdering, spill, tester, apper og lærerveiledninger
  5. Engasjerende mysterier av Tom Egeland for de minste og tegneserier for de litt større

 

Send en e-post til sverre.blixrud@aschehoug.no dersom du lurer på noe vedrørende Matemagisk